Δραστηριοποιείται στον χώρο του Γάμου και της Βάπτισης από το 1975 και δημιουργήθηκε από τον Νικόλαο Ζήβα και την σύζυγο του Γεωργία. Σήμερα λειτουργεί με την επωνυμία ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ν.ΖΗΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και είναι μία από τις μεγαλύτερες βιοτεχνικές και εισαγωγικές εταιρείες του κλάδου με μεγάλη πλέον εμπειρία, νέες ιδέες και πρωτοποριακά προιόντα σε προσιτές για όλους τιμές.

Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής των προιόντων της σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε Γερμανία, Αγγλία ,Κύπρο, σε επιλεγμένα καταστήματα του κλάδου, αλλά και στο ιδιόκτητο κατάστημα της στο Ίλιον.

Video of our company

Μια σύντομη παρουσίαση των προιόντων μας

Baptism

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη βάπτισης της εταιρείας μας. Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ν.ΖΗΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές για όλους τους ενδιαφερόμενους.
More

Wedding

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη γάμου της εταιρείας μας. Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ν.ΖΗΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές για όλους τους ενδιαφερόμενους.
More

Wholsale - Retail

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη της εταιρείας μας σε τιμές χονδρικής και λιανικής. Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ν.ΖΗΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές για όλους τους ενδιαφερόμενους.
More

FRAGISKOS N.ZIVAS & CO.

WEDDING & BAPTISM

CENTRAL STORE

AG.NIKOLAOY & AOOY 51, 13123 ILION


BRANCH

PARNITHOS 54, 13123 ILION

PHONE

+30 210 5059003

+30 210 5060365

FAX

+30 210 5060365

Email

sales@zivas.eu

Layout Type

Presets Color

Background Image